2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRAJE BURA U NOVOM SADU: Vojvodina posle Trujića suspendovala još jednog prvotimca!

Objavljeno: 18.07.17 u 10:51

Nemiri unutar novosadskog kluba traju i dve nedelje posle ispadanja od slovačkog Ružomberoka.

Početak sezone u Superligi Srbije kuca na vrata, a fudbaleri Vojvodine još uvek se nisu oporavili od startnog šoka izazvanog eliminacijom već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon tog susreta u Slovačkoj, iz ekipe je odstranjen Nikola Trujić, koji je gotovo prebijen u svlačionici od strane navijača ‘lala’, a sada je novi igrač suspendovan.

U pitanju je Nikola Kovačević, vezista koji se prema obrazloženju iz Novog Sada, previše mešao u sastavljanje tima i kazna za to je identična Trujićevoj.

U Vojvodini su svesni kakve bi ovo posledice moglo da ima, ali i rešeni da naprave veliki rez i ‘sređeniji’ krenu u novu sezonu.

Novi trener Nenad Vanić, koji je došao između dve utakmice sa Ružomberokom i prokockao je prednost od 2:1, najavio je napad na oba domaća trofeja, ali oni iz ove perspektive deluju svetlosnim godinama daleko…

0
0

2 Komentara

  1. јасно што је Трујић суспендован јер је момак нападнут после меча! Може ли ми неко рећи јер нисам можда испратио наредне неке вијести које су то можда објасниле пошто ми не иде под капу да је иста казна за мијешање у састављање тима и човјека кога су навијачи испребијали?!

    0
    0
    Odgovori
    • ….on je okrivio izmedju ostalih i clanove vojvodine, posto mu je nelogicno bilo da navijaci udju u svlacionicu, osim da su pusteni da rade sta hoce. I posle je rekao da vise nece igrati za takav klub, malo ih napljuvao…..i zato je kaznjen….zbog nepostovanja….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter