1
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Podvig Vardara, eliminisan Malme!

Objavljeno: 18.07.17 u 20:58

Ostali favoriti su uspeli da prebrode drugo kolo.
Vardar je naneo poraz prvaku Švedske i izborio plasman u treće kolo kvalifikacija.

Posle 1:1 u Malmeu su se igrači prvaka Makedonije opravdano nadali iznenađenju, koje su priredili danas u Strumici. Iako je poznati napadač Rozenberg doneo prednost gostima u 16. minutu sa bele tačke, usledio je ‘blic krig’ domaćina početkom drugog poluvremena.

U 56. minutu je Grnčarov pogodio za 1:1 i vratio Vardar u igru, a potom je makedonska ekipa imala priliku da sa bele tačke preokrene. Udarac Felipea sa penala nije završio u mreži, ali je to ispravo Barsegjan i doneo vođstvo Vardaru. U prvom minutu nadoknade je Nikolov overio pobedu Makedoanca i plasman u treće kolo gde će igrati sa prvakom Danske, Kopenhagenom.

Astana je igrala nerešeno sa Spartaksom ali je imala minmalnu pobedu iz prvog duela, dok je BATE porazio Alaškert sa 3:1 posle 1:1 iz prve utakmice. Samtredija nije uspela da napravi ogromno iznenađenje, Karabag je pobedu od pet golova prednosti potvrdio sa trijumfom od 1:0 na gostovanju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter