1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JASAN PLAN: Zvezda odustala od štopera, čeka se Babić, a evo ko će čuvati gol protiv Irtiša…

Objavljeno: 18.07.17 u 09:52

Le Talek nastavlja da odrađuje zadatke u poslednjoj liniji, a Srđan Babić se sprema za debi, ali ne protiv Kazahstanaca.

Jasno je da čvrsta odbrana je oslonac ekipe, a Crvena zvezda je do daljeg odustala od jurnjave za jos jednim štoperom. Trener Vladan Milojević je povratkom Damijena Le Taleka u poslednju liniju napravio pravi potez i Francuz, koji se nalazio na izlaznim vratima, ostaje na ovaj poziciji.

Kako saznaje HotSport, za četvrtak u revanšu sa Irtišem ponovo će mu pomagati Vujadin Savić.

Na tržistu za sada nema rešenja koja mogu da donesu prevagu, ali kao alternativa tu je Frimpong (čeka srpski pasoš) i čeka se uklapanje Srđana Babića. Povratnik iz Španije nije još fizički potpuno spreman da odgovori na takmičarske zadatke. Ipak, može se uskoro očekivati debi pošto crveno-beli u nedelju otvaraju domaću sezonu kod kuće protiv Radničkog iz Niša.

Pitanje dana je kada konačno stiže levi bek Milan Rodić, a u Zvezdi čine sve da posao završe do kraja nedelje i kako bi, ukoliko se preskoči Irtiš, defanzivac bio prijavljen u UEFA za dvoboje protiv Sparte iz Praga.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter