8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: I Crvena zvezda sutra potpisuje novo pojačanje?! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.17 u 21:57

Crveno-beli bi sutra trebalo da promovišu Milana Rodića.

Nisu uspeli da ‘otmu’ Sejdubu Sumu, koji se iz Slovana seli u Partizan, ali je Crvena zvezda konačno večeras uspela da završi misiju i iz Krila Sovjetov dovede Rodića.

Kako je najavio HotSport crveno-beli će platiti Rusima obeštećenje od 250.000 evra i sa bivšim članom Zenita sutra sledi potpisivanje ugovora na tri godine.

Ovim potezom trener Vladan Milojević imaće na raspolaganju još jedno rešenje na levom beku pored kapitena Dušana Anđelkovića. Crveno-beli će automatski registrovati defanzivca za domaći šampionat i Evropu, ukoliko prođu u četvrtak na stadionu ‘Rajko Mitić’ Irtiš iz Kazahstana.

Eliminacijom ovog rivala u trećem kolu beogradski klub čeka Sparta iz Praga, ali treba biti oprezan i imati u glavi poslovicu: ‘Prvo skoci, pa reci hop’.

0
0

8 Komentara

  1. Petre biće dana za megdana!!!
    Partizan igra u Podgorici večeras,da li znaš da arena prenosi taj spektakl!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Za meč sa Spartom su potrebna sledeća pojačanja: iskusan štoper, ofanzivni vezni i desno krilo (pošto imamo limitoranog napadača na toj poziciji, pogotovo u igri jedan na jedan).

    0
    0
    Odgovori
      • …pojma nemas ko je taj momak, i kako igra fudbal…. Na kraju sezone ce se podvuci crta, a ja sam siguran da ces kmecati….

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter