0
Ostali sportovi

FOTO: SIM SRBIJA

DRŽAVNO FINALE: Igre mladih ‘okupirale’ Adu Ciganliju (FOTO)

Objavljeno: 18.07.17 u 23:40

Na Adi Ciganliji zvanično počelo Državno finale Sportskih igara mladih za 2017, a najbolji idu u Split.

Državno finale Sportskih igara mladih i zvanično je počelo Svečanim otvaranjem, na rukometnim terenima JP Ada Ciganlija.

Bilo je sjajno videti ovoliko dečaka i devojčica iz gradova širom Srbije. Od utorka do petka oni će se boriti u deset sportova, za državne prvake. Pobednici u ekipnim sportovima, prva dva plasirana u tenisu i stonom tenisu, kao i prva tri plasirana u šahu, obezbediće besplatno putovanje na regionalno finale u Splitu, koje će se održati sredinom avgusta.

FOTO: SIM SRBIJA

Igre je zvanično otvorila Ivana Jovanović, predsednik Sportskih igara mladih Srbije, koja se zahvalila učesnicima na dosadašnjim pobedama i druženju.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo probili sve rekorde. Uspešno završavamo četvru godinu Sportskih igara mladih u Srbiji. Hvala visokom pokrovitelju Vladi Republike Srbije i svim ostalim sponzorima i partnerima. Deca zaista uživaju. Za nas su svi pobednici. Idemo u nove pobede, na redu su mečevi na Adi i zaista je sjajno biti deo najlepše sportske priče, deo je izlaganja Ivane Jovanović, predsednice Sportskih igara mladih Srbije.

Medalje će sportistima predavati Dejan Majstorović (član Srbije u basketu 3 na 3 koja je prvak sveta), Milica Dabović (proslavljena košarkašica Srbije) i Branimir Subašić (nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i mnogih inostranih klubova).

FOTO: SIM SRBIJA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter