0
Evropske lige

SUROVO DA BOLI: Navijači Fiorentine ‘razapeli’ najboljeg igrača zbog prelaska u Juventus (FOTO)

Objavljeno: 17.07.17 u 20:52

Eto dokle ide navijačka privrženost, izdaja se ne prašta, pogotovo ne ako se radi o prelasku u redove najvećeg rivala.

Fiorentina i Juventus nisu u istom rangu u italijanskoj ligi, ali je opšte poznato da njihovo rivalstvo ne može da se meri sa drugim klubovima u Italiji. Tu su, naravno gradski rivali i možda čak netrpeljivost između tifoza Juventusa i Intera, ali odavno fanovi ‘viole’ imaju pik na Torineze.

‘Stara dama’ od davnina kupi sve što vredi iz Firence, a to uveliko kida živce navijačima tima sa ‘Armetio Frankija’, koji su još jednom stavili do znanja svima, a najviše svom najboljem igraču, šta misle o transferima u ‘Staru damu’.

Federiko Bernardeski, mladi italijanski reprezentativac, na udaru je navijača jer je gotovo sve već dogovorio sa Juventusom i, iako će cifra biti poprilična, u centru grada dočekala ga je surova poruka.

– Ko te ne bi pljunuo u lice… Bernardeski, usrani grbavče – piše na transparentu upućenom sjajnom vezisti.

Podsetimo, sve je počelo transferom Roberta Bađa devedesetih godina, a od tada su mnogi igrači ljubičasti dres menjali crno-belim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter