3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA KAZNILA KARPOŠ: Makedonci moraju da plate 12 000 evra zbog ‘neodgovornih izjava’

Objavljeno: 17.07.17 u 14:30

Uprava košarkaške Jadranske lige kaznila je danas makedonski klub Karpoš sokoli sa 12.000 evra zbog „neodgovornih izjava“ njegovog predsednika Ognjena Dedića.

U saopštenju na sajtu lige se navodi da je klub kažnjen zbog Dedećevih koje su „naštetile sponzorima i ugledu Jadranske lige“. 

Zbog težine prekršaja, klubovi ABA lige će, po preporuci predsedništva lige, odlučiti o mogućoj višegodišnjoj suspenziji Karpoš sokolija u svim takmičenjima u organizaciji ABA lige, piše u saopštenju.

Dedić je vredjao rukovodstvo Jadranske lige na čelu sa Nebojšom Čovićem, pošto je klub dobio poziv da igra u Drugoj ABA ligi.

On je rekao da „ligu vodi banda, koju čine FMP, Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita i Olimpija“, da je njegov klub prevaren, pošto je ABA liga samo želela da uzme novac od Karpoša za vajld-kartu a da mu ipak ne dozvoli učešće u ligi.

0
0

3 Komentara

  1. Ау каква гамад, ја сам звездаш , о Човићу се свашта чује али човек изјави нешто и одма казна , срамота(не кажем да су остали бољи, ваљда ће доћи неко боље време).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter