0
Evropske lige

‘STARA DAMA’ ODBILA KONTEA: Čelsi poslao 100.000.000 evra, Juve kaže – ‘malo je’!

Objavljeno: 15.07.17 u 12:14

Čelsi je bio ozbiljno zagrejan da isprazni kasu zbog Gonzala Iguaina, ali je Juventus u startu stopirao dalje pokušaje ‘plavaca’.

Činilo se da je Pjer-Emerik Obamejang prva opcija Čelsija za ovo leto, posebno posle jučerašnjeg propalog transfera u Kinu, ali su Roman Abramovič i Antonio Konte mnogo veću cifru ponudili Juventusu i ponovo naišli na zid.

Naime, prema navodima torinskog ‘Tutosporta’, iz Londona je poslata ponuda od čak 100.000.000 evra za Gonzala Iguaina, čime je jasno da ga mnogo više cene od Gabonca, obzirom da za njega ne žele da povise ponudu na 80.000.000 evra koliko traži Borusija iz Dortmunda.

Međutim, neće se ‘ovajditi’ ni u Torinu, pošto je Juventus glatno odbio ovu ponudu. Podsetimo, prošle godine ‘Pipita’ je stigao iz Napolija za 95.000.000 evra, ali se kroz dresove, marketing i golove već isplatio Juventusu.

Doveo je Juventus do finala Lige šampiona, briljirajući u polufinalu protiv Monaka sa dva gola u kneževini.

Propao je Iguain, propao, Romelu Lukaku, uskoro bi mogao i Obamejang… Ko je voljan da pojača napad Čelsija?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter