0
Ostali sportovi

SJAJAN USPEH: Tomićević i Zorić osvojili srebro na EP u Bugarskoj (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.17 u 13:07

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su danas srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Plovdivu.

Oni su u trci K2 na 1.000 metara bili drugi rezultatom tri minuta i 13,780 sekundi. Njima je među prvima čestitao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Osvajanjem srebrne medalje naši olimpijski vicešampioni još jednom su dokazali da se nalaze u samom vrhu evropskog sporta i ove sportske discipline. Uveren sam da će i na narednim takmičenjima postizati izuzetne rezultate – navodi se u čestitki Vučića.

Kajakašima je čestitao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

– Naš sjajni kajakaši su postali vicešampioni Evrope i time još jednom potvrdili da jesu veliki šampioni, uvek jedni od najboljih medju najboljima. Čestitam Marku i Milenku, njihovom stručnom štabu i Kajakaškom savezu Srbije na ovom uspehu i verujem da će nas naša kajakaška reprezentacija obradovati sa još medalja u Plovdivu – navodi se u Udovičićevoj čestitki.

Zlatnu medalju u trci na 1.000 metara osvojio je nemački par Maks Hof i Markus Gros, od kojih su Tomićević i Zorić bili sporiji 1,056 sekundi.

(Izvor: youtube / Kajakaški savez Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter