11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI NESTRPLJIVO ČEKAJU: Ivica Iliev najavio ostanak Leonarda i dolazak novog pojačanja! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.17 u 00:15

Da li će to konačno biti Sejduba Suma?

Saga zvana ‘Sejduba Suma’ traje i verovatno će još potrajati. Jer, niko ne zna kada će iz Bratislave, najpre, stići papir od predsednika Slovana, a zatim i sam Sejduba Suma, vezista kojeg nikako da ‘ulove’ u Partizanu.

Iako je bilo obećano da će danas stići sertifikat iz Slovačke, to se još uvek nije desilo, a kako ide vikend, sve je izvesnije da će ova ‘sapunica’ potrajati do završetka dvomeča protiv Budućnosti iz Podgorice, a to će biti u utorak.

Upravo tada je sportski direktor crno-belih najavio dolazak novog pojačanja, ali nije rekao njegovo ime.

– Posle utakmice u Podgorici ćemo sigurno biti jači. Prvo, Leonardo će biti spreman za 90 minuta igre, a bićemo jači i za još jednog igrača – ostao je zagonetan Iliev u izjavi za ‘Novosti’, iako je gotovo izvesno da će to biti baš vezista Slovana.

FOTO: Instagram / Seydouba Soumah

Dok se čeka Suma i revanš sa šampionom Crne Gore, danas je tema broj jedan bio žreb za treće kolo kvalifikacija i izvučeni rival, Olimpijakos. Najteži mogući.

– Sportski duh i moral nalaže da prvo sačekamo revanš protiv Budućnosti u Podgorici, pa da se potpuno okrenemo rivalu u trećem kolu kvalifikacija za Lugu šampiona. Realno, to je ubedljivo najjači rival kojeg smo mogli da dobijemo na žrebu. Bio bi najteži čak i u fazi plej-ofa. Reč je o najbogatijem klubu u Grčkoj koji mnogo para ulaže u ceo sistem svoje organizacije – pojasnio je Ivica Iliev.

Iliev je podsetio navijače da ni prošle sezone mnogi nisu verovali u Partizan da može do titule šampiona Srbije, pa se na kraju okitio ‘duplom krunom’.

– Mnogo je čudna i mnogo je lepa ova 2017. godina za Partizan. Ne bi trebalo da navijače podsećam da smo mi u ovoj godini već jednom bili među otpisanima u trci za titulu ili duplu krunu u Srbiji. Svi znamo kako se ta trka završila. Sa istim žarom i optimizmom gledam na eventualni dvomeč protiv Olimpijakosa. Bez obzira što u timu iz Grčke igra nekoliko fudbalera sa velikim karijerama, moram da istaknem da u našoj ekipi imamo identičan slučaj – rekao je Iliev.

FOTO: STARSPORT

Svoj komentar današnjeg žreba dala je i igračka legenda Partizana, kapiten Saša Ilić.

– Jeste teško, ali sa Partizanom ništa nije nemoguće. Meni se sviđa što ćemo prvi meč da igramo u Beogradu, a revanš u Atini. Olimpijakos je rival za izuzetno poštovanje, svake godine su u Ligi šampiona ili Ligi Evrope – istakao je Ilić.

FOTO: STARSPORT
0
0

11 Komentara

  1. Iskreno receno,dobra stvar u Partizanu je sto sem Milenkovica niko nije otisao i sto je ovaj tim za jednu godinu jos vise uigraniji i iskusniji.Losa stvar je sto se Milenkovicu nije nasla prava zamena jer odbrana sa Cirkovicem deluje ipak malo nesigurnija,mozda gresim a mozda je ta slika prouzrokovala sa Djukicevom ofanzivnijom opcijom citavog tima za razliku od Nikoliceve verzije sa Jevtovicem u tandemu sa Evertonom i cekalicom na brze kontre.Miletic na levom i Vulicevic na desnom boku u ovoj ofanzivnijoj verziji ostavljaju veliki prostor protivniku za brze kontre a time stavljaju Ostojica i Cirkovica na zilet igru.U napadu jos uvek nemamo ofanzivnog veznog poput Moreire,Vukica ili Saleta iz mladjih dana kao ni adekvatne zamene za Lea i Jankovica po bokovima.Sve u svemu nije lose ali sto se tice neceg viseg u Evropi ovakav Partizan ipak treba biti jaci za dva do tri dominatnija pojacanja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ако не стигне папир до 16, цијена да се спусти за 300хиљада и по 50хиљада сваки сат. Наравно и проценти од следеће продаје да се спуштају.
    Шта ће нам Сума ако крене с припремама пред Олимпијакос? Кажем припремама јер колико сам чуо није био на припремама. А онда уигравање… негдје тамо у марту да га очекујемо да је спреман. Који ће нам онда?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ivice nemas pojma kolko zestoko zajebavas navijace….ovaj partizan treba minimum minimuma pojacanja za dva stratera……ovde bre dovodis jednog igraca mesecima…i da dodje kad ce da se uigra??? Vi ste u dusi oni pravi cigani sibicari….kako te vec nije sramota pricati o tome ? Treba stoper i najednom cirko strava igrac a sedi tamo godinama, kad je igrao pravio kikseve strasne a i sad ce…..sa leom sprdnja do krajnjih granica….
    Kakav si ti prelazni rok odradio??

    0
    0
    Odgovori
  4. Sale je legenda samo po broju utakmica u Partizanu a po trenutnoj igri,broju reprezentativnih utakmica i ino karijeri nije on nikakva“igračka legenda“!

    0
    0
    Odgovori
    • A zasta ce vi da se pripremite za surdulicu, backu, suboticu.. posto ce te doziveti najvecu blamazu u istoriji srpskog fudbala, a ti pricas o Partizanu..

      0
      0
      Odgovori
  5. ,,Suma potpisuje u subotu,, !!!;???!?Evo ga,,, subota,,,,a Sume ni na vidiku,,, grobosi. Nezaboravite ovu vijest vam je plasirao jedan novinar plaćenik iz arene sport,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter