6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Reprezentativac Kanade blizu dolaska u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.17 u 09:50

Sledi konačan dogovor sa Milanom Borjanom, kojem je istekao ugovor u Ludogorecu, a prethodnih šest meseci branio je za Koronu.

Golman je oslonac tima, a plan Crvene zvezde je da dovede ekstra čuvara mreže.

Kako HotSport saznaje izbor je pao na Milana Borjana (30), kome je istekao ugovor sa Ludogorecom i prethodnih šest meseci je standardno branio kao pozajmljeni igrac za Koronu (Poljska).

Crveno-beli su hteli reprezentativca Kanade, koji trenutno nastupa na Golden Kupu, i pre dve godine kada je završio misiju u Radničkom iz Niša mada je tada pobedila bolja ponuda Bugara.

Klub je odlučio da pusti Damira Kahrimana u inostranstvo, a pošto postoji mogućnost da Filip Manojlović do kraja prelaznog roka dobije ekstra ponudu iz inostranstva koja se ne odbija (interesovanje pokazali klubovi iz Francuske), potreban je pravi adut u trci za titulu.

Inače, interesantno je da je supruga Milana Borjana bivša direktorka marketinga Partizana i, naravno, velika pristalica crno-belih, Snežana Filipović.

FOTO: Instagram/Snežana Filipović

U svom pogonu Crvena zvezda ima sjajne talente Stankovića i Vicića, tako da ovi reprezentativni golmani svakako predstavljaju zalog za budućnost ekipe iz Ljutice Bogdana.

0
0

6 Komentara

  1. Cudno je da cz svugde ima talente al nikako da se pojave ….dobro mediji i menadzeri plasiraju price ne bil neku cenu ostvarili……ne idi jod njih, ne treba ti taj bedak…ne pustaj snezana coveka u rupu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter