0
Evropske lige

SPARTA SE STRAŠNO POJAČALA: Stiže štoper za dva miliona, Mark Janko pokazao klasu (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.17 u 20:25

U danu kada je Sparta za rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope dobila Crvenu zvezdu ili Irtiš, dovela je veliko pojačanje, ali i odigrala jaku pripremnu utakmicu protiv Blekburna.

Sparta je dogovorila dolazak velikog pojačanja iz Galatasaraja i to za ogromno obeštećenje od čak 2.000.000 evra. U pitanju je Semih Kaja, štoper visok svega 185 centimetara, ali koji je prethodnih sezona pokazao zavidan kvalitet u dresu tima iz Istanbula.

– Ovo je važan korak u mom životu i karijeri. Supruga i ja smo veoma uzbuđeni zbog selidbe u Prag i radujemo se upoznavanju novog grada i novih ljudi. Nije bilo lako da napustim Galatasaraj. Proveo sam mnogo vremena u tom klubu i bilo je teško na oproštaju, ali to je život. Sparta je ambiciozan klub, najuspešniji u Češkoj i hoću da i ovde osvajam trofeje kao u Galati – rekao je novi defanzivac mogućeg rivala Zvezde.

Inače, klub iz Praga danas je odigrao treću kontrolnu utakmicu na pripremama u Austriji. Nakon ubedljivog poraza od Dinama iz Kijeva rezultatom 4:1 i remijem sa Ingolštadtom 2:2, danas je pobeđen Blekburn minimalnim rezultatom.

Jedini gol postigao je novajlija Mark Janko, koji je u više navrata pokazao majstorstvo, a posebno početkom drugog poluvremena, golom i kasnije driblingom koji je izmamio uzdahe mnogih gledalaca.

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada Pražana, Srđan Plavšić, odigrao je drugih 45 minuta, dok drugi srpski internacionalac Vukadin Vukadinović nije konkurisao za sastav Sparte na današnjem meču.

(Izvor: youtube / Dortmund PG)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter