8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET SA LEONARDOM: Najbolji igrač Partizana se predomislio, obećava ‘zabavu za sve’! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.17 u 19:51

Brazilac u redovima Partizana ponovo se ‘smirio’ i sada uživa u tome što je deo predivne familije Partizana.

Kako je danas Partizan izvukao najtežeg protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tako su svi pohrlili da dodatno stimulišu Leonarda da ostane u Humskoj, jer im je preko potreban u duelima sa timom iz Pireja.

Sjajni vezista im nije ostao dužan, te ih je ‘počastio’ novom objavom na Instagramu, ovog puta daleko pozitivnijom nego što je bilo raspoloženje Brazilca u utorak uveče.

Tada je osuo paljbu po upravi Partizana i poručio im da fudbal nije biznis i da želi da razgovaraju direktno sa njim, a ne sa menadžerima i drugim posrednicima.

Možda će ova objava ohrabriti pristalice crno-belih da će ipak ostati, makar do kraja avgusta.

– Komplikovano je kad ni sam ne znaš svoju budućnost. Učiniću sve što mogu za sve koji vole fudbal. Ne znam kako će se sve završiti na kraju, ali sve što bude zavisilo od mene, ja ću raditi sa ljubavlju. Bog zna da se ovo ne završava ovde, ali mi ćemo pružiti zabavu svima koji je zaslužuju. Zahvalan sam Bogu što sam deo ove predivne familije – napisao je Leonardo u novoj objavi na Instagramu.

 

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42_oficial) on

0
0

8 Komentara

  1. igraj Mucaco,to znas i to toliko odlicno da ti ponesto i oprostimo….
    TAcno je da te mnogo volimo,doneo si nam mnogo radosti, alimozes makar da se strpis do kraja kvalifikacija za Evropu paonda idi ako imas ponudu od 7 mil. evra. A Oli je sansa da pokazes Evropi da si car!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da znaš da imaš ugovor sa Partizanom u ovom momentu, za sve se klub pita čemu onda te tenzije. Ljubav prema klubu ne može da prestane dok živim ( ,,dok ne stigne unosna ponuda) volim te Partizane. Kani se Instagrama već igraj fudbal za to si veoma dobro plaćen….

    0
    0
    Odgovori
    • Pa i nije bas nesto placen ako na primer uporedis sa zvezdinim igracima!
      No dobro oni imaju bankomat a Partizan moze da plati samo od novca sto zaradi sam!
      ZATO SMO SVI I PONOSNI NA NJEGA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter