0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / Seydouba Soumah

NOVE INFORMACIJE: Evo kada tačno Sejduba Suma stiže u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.17 u 15:10

Nakon što je sinoć preneta vest da je sve završeno oko transfera Sejdube Sume u Partizan, danas beogradski mediji prenose nove informacije oko fudbalera iz Gvineje.

Transfer Sejdube Sume u Partizan pretvara se u pravu ‘sapunicu’. Već tri prelazna roka Gvinejac je meta crno-belih, a izgleda da će tek sada uspeti da ga ‘upucaju’.

Kako prenose beogradski mediji, sportski sektor Partizana postigao je dogovor sa predsednikom Slovana Ivanom Kmotrikom koji je pristao na prodaju, ali je taj dogovor za sada samo – usmeni.

Tek sutra bi sve to trebalo da bude preneto na papir, a dan kada bi 26-godišnji vezista trebalo da stigne u Humsku je – subota.

Cena je 1.100.000 evra plus 20 posto od naredne prodaje, a njegova cena bi ulaskom u Ligu šampiona sa Partizanom nesumnjivo i nemernjivo skočila.

Sejduba Suma je nikad bliži Partizanu, ali što bi rekli mnogi simpatizeri ‘parnog valjka’, ništa dok mu se crno-beli šal ne nađe oko vrata.

(Izvor: youtube / Sportski kanal)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter