1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ POSLE IRTIŠA: Trener Zvezde prokomentarisao i završetak utakmice

Objavljeno: 13.07.17 u 19:36

Na dobrom putu su crveno-beli da stignu do pobede u prvom meču.

Ali se potom isprečila velika greška Dušana Anđelkovića nakon koje je Irtiš izjednačio.

Činjenica je da je tokom 90 minuta Zvezda bolje izgledala na terenu u Pavlodaru, ipak to nije bilo dovoljno da pobedi danas, ali su barem puleni Vladana Milojevića postigli gol u gostima i trenutno imaju rezultat koji vodi u treće kolo.

– Ovo je jedna utakmica koju smo apsolutno kontrolisali. Oni su igrali sa jednim gustim blokom od četiri, pet igrača koji se dobro branio. Tražili smo prostor da probijemo, igrali na strpljenje. Imali smo polušansi iz kojih smo mogli da postignemo gol, a Irtiš je pretio iz prekida. Kod rezultata 1:0, apsolutno smo kontrolisali utakmicu, otpočeo je Milojević.

Strateg crveno-belih je prokomentarisao i poslednjih nekoliko minuta koja su skupo koštala njegove izabranike. Posle dosta konfuzne reakcije Anđelkovića, kazahstanski prvoligaš je dobio i iskoristio priliku da sa bele tačke izjednači neposredno pred poslednji sudijski zvižduk.

– Teško je kada u nadoknadi primite gol, a imate pozitivan rezultat. Mislim da smo dosta korektno odigrali utakmicu, ali ima mesta za napredak. Irtiš je u ful sezoni, igra konstantno, a kod nas, za razliku od Florijane, su bila dva nova igrača – Jovičić i Kanga. Za Kangu mogu da kažem da je novi igrač jer nije prošao sa nama pripreme. Čestitao bih svojim igračima, podižemo igru iz utakmice u utakmicu – Bravo za moje momke, pokazali su karakter, ništa nije gotovo, i da je bilo drugačije ne bi bilo gotovo jer se drugo poluvreme igra u Beogradu, dodao je trener Zvezde.

Kratak komentar na utakmicu dao je i Nenad Milijaš koji je u igru ušao sa klupe:

– Odigrali smo dobro 90 minuta, poslenja tri nismo. Šta da se radi, moraćemo dobro da zapnemo u revanšu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter