0
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VEST KOJA RADUJE CRVENO-BELE: Ogroman udarac za Irtiš, otišao bivši napadač PSŽ-a

Objavljeno: 12.07.17 u 19:48

Tim iz Pavlodara će protiv viceprvaka Srbije igrati bez prve ‘udarne igle’.

Frank Đa Đeđe je poslednjeg dana prelaznog roka u Kazahstanu napustio Irtiš.

Rival Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope već u četvrtak neće moći da računa na igrača iz Obale Slonovače koji je poslednjeg dana prelaznog roka napustio klub i pojačao kazahstanskog prvoligaša Kajsara.

Đa Đeđe je prošle godine stigao u Irtiš, taman što se uklopio u tim, rešio je da promeni sredinu. Radi se o nekadašnjem velikom talentu koji je prošao školu PSŽ-a i za taj klub nastupao kao profesionalac, pored još nekoliko francuskih timova kao što su Nica, Strazbur, Brest, igrao je za Černomorec, Dinamo Minsk, Hibernijan…

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Francuske, ali kada je došao do seniorskog tima, rešio je da zbog konkurencije promeni kurs i zaigra za Obalu Slonovače.

Irtiš i Zvezda prekosutra od 16 časova u Kazahstanu igraju prvi deo dvomeča za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter