1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Zvezda bez najvećeg pojačanja putuje u Kazahstan

Objavljeno: 12.07.17 u 09:33

Kako je HotSport najavio, Aleksandar Pešić ostaje u Beogradu zbog problema sa primicačem.

Poslednji trening pred današnji put u Pavlodar rešio je dileme oko ekipe, koja putuje na prvi megdan Irtišu. Kako je HotSport najavio, najskuplji igrač u ovom prelaznom roku, Aleksandar Pešić, ostaje u Beogradu kako bi do revanša zalečio povredu primicača. 

Za takmičarski ritam nije spreman Srđan Babić, koji će raditi po posebnom programu, dok je Branko Jovičić spreman za derbi. [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Trener Vladan Milojević odlučio se za sledeći tim:

Manojlović, Kahriman, Anđelković, Stojković, Savić, Frimpong, Le Talek, Donald, Račić, Milijaš, Kanga, Jovičić, Ruiz, Srnić, Milić, Rikardinjo, Adžić, Boaći i Vučićević

[/stextbox]

Crveno-beli večeras oko ponoći stižu u Kazahstan, i neće trenirati na terenu sa veštačkom travom, a meč je na programu sutra od 16 časova po srpskom vremenu, uz direktan prenos na RTS.

 

0
0

1 Komentara

  1. Platis nekoga 750.000 Eura da dodje totalno nespreman, povredi se na utakmici protiv Dinama iz Panceva, plus leci povredu koja ga muci duze vreme…. Veoma dobro odradjen posao. Svaka cast gospodo!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter