0
Američki fudbal

ARON RODŽERS: Karijera se bliži kraju

Objavljeno: 12.07.17 u 13:00

Aron Rodžers, jedan do najboljih kvoterbekova u istoriji NFL-a, ove sezone igra 13. sezonu, a kako u decembru puni 34 godine, mnoge zanima još koliko će sjajni organizator igre moći da predvodi Grin Bej.


Nakon što je prošle godine bacio čak 40 pasova za tačdaun, uz samo 14 presečenih, Rodžers je istakao da je svestan da ulazi u samu završnicu karijere.

– Znam da sam bliži kraju nego početku, ovo mi je deseta sezona kao starteru, pošto sam prve tri sedeo i učio, tako da nisam tipičan igrač koji je u ligi 13 godina. 

Velikog dela u njegovoj dugovečnosti ima to što nije napustio Grin Bej:

– Volim što sam ovde, i činjenica da sam Peker je možda i ključna za sve ove godine. Nadam se da ću ovde završiti karijeru, rekao je tokom dodele nagrada za najbolje igrače u izboru Gejtorejda, sponzora lige.

Jedno je sigurno – dok god je zdrav i predvodi napad „Sireva“, Grin Bej je kandidat za osvajanje trofeja Vinsa Lombardija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter