0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) from left Marko Petkovic Petar Orlandic Mitchell Donald Damien Le Tallec Thomas Fibel goalkeeper Filip Manojlovic Uros Racic Dusan Andjelkovic Srdjan Plavsic Slavoljub Srnic and Marko Poletanovic during moment of silence Beograd, 01.12.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

RASTANAK SA BELGIJANCIMA: Bivši fudbaler Zvezde je slobodan igrač

Objavljeno: 11.07.17 u 18:30

Marko Poletanović, bivši fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde, slobodan je u izboru nove sredine pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa belgijskim Gentom.

Srpskom vezisti je ugovor sa belgijskim klubom isticao 2018. godine, ali su dve strane dogovorile rastanak ovog leta.

Marko Poletanović je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Crvenoj zvezdi. Novosađanin je na startu sezone imao značajnu minutažu, bio je standardan u prvom delu prvenstva Srbije, a onda je skoro pa izbrisan iz tima crveno-belih. Zvezda nije želela, ili nije mogla, da plati 600.000 evra Gentu, pa se 23-godišnji Novosađanin vratio u belgijski klub. Međutim, tamo se nije dugo zadržao…
 
Poletanović je došao u Gent pre dve i po godine iz Vojvodine, ali se nije nametnuo. Jednu polusezonu je proveo i na pozajmici u Zulte Varegemu.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter