0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEPOZNAT KLUBOVIMA, ALI NE I ‘ORLOVIMA’: Delegiran sudija za prvi meč između Irtiša i Zvezde

Objavljeno: 11.07.17 u 10:33

Poznato je ko će suditi prvi susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde u Pavlodaru u četvrtak od 16 časova po srpskom vremenu.

UEFA je kazahstanskom i srpskom predstavniku za prvi susret dodelila rumunsku trojku, koja do sada nijednom nije delila pravdu srpskim klubovima u evropskim takmičenjima.

U pitanju su glavni sudija Mariuš Avram, a pomagaće mu Kristijan Orbulet i Valentin Avram, dok će četvrti sudija biti Ištvan Kovač.

Avram je nepoznat srpskim klubovima, ali nije i reprezentaciji Srbije, kojoj je sudio u 2008. godine u Sofiji na prijateljskom meču Srbije protiv Bugarske. Tada je naš tim slavio sa 1:0, ali je Nikola Žigić morao pre vremena u svlačionicu zbog drugog žutog kartona.

Takođe, Avram je bio sudija utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za mlade pre dve godine kada su Srbija i Italija remizirale na ‘Karađorđu’ u Novom Sadu rezultatom 1:1. Tog meča sećamo se po fenomenalnom pogotku Sergeja Milinkovića-Savića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter