4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IPAK SU POPUSTILI: Stranci će ‘teškom mukom’ igrati protiv Irtiša! Ali, nova povreda pravi problem Milojeviću…

Objavljeno: 11.07.17 u 12:50

U toku popodneva očekuje se da Kanga, Ruiz, Boaći i Frimpong dobiju potrebnu dozvole.

Promena plana posle popuštanja administracije Kazahstana čija je ambasada odlucila da igračima Crvene zvezde izda vize u Budimpešti po najkraćem postupku. Na taj način će se smanjiti muke Kange, Ruiza, Boaćija i Frimponga i potreban pečat će dobiti u komšiluku, umesto popodnevnog puta preko Frankfurta do Astane.

Ipak, nije lako kolima putovati 800 kilometara, ali drugog izbora nije bilo, kako bi internacionalci konkurisali za startni tim sa Irtišem.

Ukoliko sve bude po planu kvartet ce večeras biti u Beogradu, a posle odmora sutra će oko podneva sa ostatkom ekipe krenuti na Daleki istok. Crveno-bele u četvrtak od 16 časova čeka megdan sa Kazahstancima, koji imaju personalnih problema pošto im je povređen golman Lorija.

I Zvezda ima manjih problema, pošto se na lakšu povredu žali Aleksandar Pešić i tek sledi odluka da li će ići u Kazahstan ili će ostati da se sprema za revanš na stadionu ‘Rajko Mitic’ 20. jula.

0
0

4 Komentara

  1. Svasta se pise, idu danas u Baku, njih cetvorica i jedan trener, preko hamburga. Drugi pisu, drzava pomaze za vize. Sada pisete da su polustili. Sta je TACNO, samo Bog zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter