4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE SAMO POTVRDA: Sedmi nosilac igre napušta šampionski tim Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.17 u 09:32

Osipanje Crvene zvezde se nastavlja, a ovo bi mogao da bude jedan od najvećih udaraca za tim sa Malog Kalemegdana.

Mnogo, baš mnogo igrača napustilo je ekipu Crvene zvezde ove sezone. Ono što ju je najviše krasilo bilo je zajedništvo i hemija, iako možda svi ti igrači nisu bili pojedinačno dominantni. Sada se sve to raspalo i pitanje je kako će Dejan Radonjić, ukoliko ostane u Zvezdi, moći da to sanira.

Jer, posle Luke Mitrovića, Čarlsa Dženkinsa, Marka Simonovića, Nejta Voltersa i Diona Tompsona, kao i gotovo izvesno Stefana Jovića, klub sa Malog Kalemegdana napušta i centar Ognjen Kuzmić.

Španski mediji tokom večeri i noći u velikoj meri pišu o konačnom dogovoru sa Real Madridom, čime su ‘kraljevi’ nadmašili CSKA i Barselonu, te da je ostalo samo da se finalizira sve između beogradskog i madridskog kluba.

Ognjen Kuzmić prošle godine potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom, ali uz otkupnu klauzulu koju je sada iskoristio Real, kako bi privoleo reprezentativca Srbije u svoje redove.

Tako će i sedmi nosilac igre crveno-belih napustiti klub, a ostaje da se vidi hoće li istim stopama krenuti i Marko Gudurić, pošto su Željko Obradović i Fenerbahče veoma zainteresovani za njegove usluge.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter