0
Evrobasket 2022

FOTO: Starsport

RADULJICA U SVOM STILU: Evo šta je rekao o odlasku Teodosića u NBA

Objavljeno: 10.07.17 u 13:40

Stasiti centar dobro poznaje osećaj igranja u najboljoj ligi na planeti.

Miroslav Raduljica je govorio o odlasku Teodosića u NBA kao i novim letnjim obavezama sa reprezentacijom.

Raduljica je u svojoj karijeri nastupao za dva NBA kluba, Minesotu i Milvoki. Odigrao je dosta utakmica u SAD na parketima na kojima igraju najblolji košarkaši na svetu, te je upitan o tome da li će se njegov kolega iz nacionalnog tima snaći u Americi:

– Teo se svuda snađe. Nemojte uopšte da vas čudi što je otišao. Snašao bi se i na Marsu, poručio je Raduljica.

Iskusni centar će i ovog leta biti uz reprezentaciju na Evropskom prvenstvu od kojeg su velika očekivanja. Raduljica je bio deo reprezentacije kada je Srbija osvojila srebro na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, te bi dolazeći Eurobasketm mogao da bude kruna ove generacije:

– Svi se nadamo zlatu. Sa tim pobedničkim mentalitetom, sa Saletom koji nam je taj mentalitet preneo naravno da se uvek pripremamo za zlato. Znamo se dobro, tri-četiri godine smo zajedno. Odrasli smo zajedno, nismo samo saigrači već i drugovi i braća. Trebalo bi da dobro izgleda u septembru, zaključio je centar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter