1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRONAŠAO NOVI KLUB: Ozvaničen još jedan odlazak iz Partizana (FOTO)

Objavljeno: 10.07.17 u 18:34

Još jedan veliki talenat iz omladinske škole Partizana napustio je Humsku, ali će ostati u Superligi Srbije.

Dok su novinari uzimali akreditacije za sutrašnju utakmicu između Partizana i Budućnosti, u prostorijama kluba pojavio se Marko Golubović, član generacije 1995. iz crno-bele škole, kako bi uzeo sve potrebne papire za odlazak iz kluba u kom je proveo 13 godina.

Golubović nije išao na pripreme sa novim trenerom Miroslavom Đukićem, pa je zatražio novi klub i karijeru će nastaviti u Radničkom iz Niša, sa kojim će potpisati ugovor.

Golubović je pre dve godine potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, ali se nije previše naigrao u prvom timu. Odigrao je 14 utakmica za crno-bele i postigao je dva gola.

Prošle sezone bio je najpre u Teleoptiku, a zatim i na pozajmici u Sinđeliću.

FOTO: FK Partizan
0
0

1 Komentara

  1. Ovaj momakje pomeni morao skupa sa Glavcicem da bude pridodat rosteru,Ali sta je tuje.Neka mu jesrecno i da nam se jednom vrati kao iskusan i zreo as. Marko je inace momak koji imasve karakteristike pravog asa, ali neko to nije eleo da vidi. Njegov prodor i sut je upravo ono sto Partizanu strasnonedostaje. On je u stanju da razornim sutevima raznese odbranu protivnika sa velike distance sto je i pokazao kao veoma mlad decko. Ponavljam, mislim da je to greska. Isto mislim i za Glavcica, vrlo perspektivnog mladica koji igra zadnjeg veznog. Momci, glavu gorei ne zaboravite na Partizan. Zivot ima cudne puteve gospodnje, nadajmo se da ce te umeti da upravljate svojim karijerama na svoju i dobrobit celog srpskog fudbala. Od srca vam to zele Grobari!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter