0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVI ADUTI ZA KVALIFIKACIJE: Dvojica (ne)očekivano otpali sa spiska, evo ko je uzeo ‘desetku’… (FOTO)

Objavljeno: 10.07.17 u 17:52

Dan pred utakmicu protiv Budućnosti, Partizan je poslao konačan spisak igrača koji su registrovani za dvomeč sa crnogorskim šampionom.

Partizan će u dvomeču protiv Podgoričana računati na trojicu golmana i 18 igrača sa ‘A’ liste, dok će još njih petorica konkurisati za tim sa ‘B’ liste.

To su Danilo Pantić, Đorđe Jovanović, Strahinja Bošnjak, Svetozar Marković i Sava Petrov, igrači rođeni posle 1. januara 1996. godine i omogućuju dodatna mesta na spisku klubu, kao popularni ‘bonus’ igrači, a da su ponikli u klubu.

Najinteresantnije je ispadanje sa spiska dvojice fudbalera koji su odradili kompletne pripreme i na Zlatiboru i u Sloveniji. U pitanju su Milan Radin, polivalentni desni bek i po potrebi zadnji vezni, kao i napadač Vladimir Đilas.

FOTO: sr.partizan.rs

Odlukom Miroslava Đukića oni neće biti u kombinaciji za naredna dva meča.

Zanimljivo je bilo i koje su brojeve uzeli svi igrači, odnosno, bilo je veliko pitanje u javnosti ko će poneti Partizanovu ‘desetku’. Iako je u jednom momentu na pripremama nju nosio Danilo Pantić, njemu će na leđima stajati broj 55, dok će 10 biti na dresu Marka Jankovića, koji je do sada nosio broj 95.

FOTO: STARSPORT

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

‘A’ lista Partizanovih igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona:

Golmani: Filip Kljajić (12), Marko Jovičić (61), Nemanja Stevanović (85).
Defanzivci: Miroslav Vulićević (4), Lazar Ćirković (6), Bojan Ostojić (23), Mohamed El Munir (13), Nemanja G. Miletić (26), Nemanja P. Miletić (73).
Vezisti: Marko Janković (10), Petar Đuričković (11), Saša Marjanović (17), Marko Jevtović (21), Saša Ilić (22), Everton Luiz (25), Nebojša Kosović (27), Leonardo da Silva Souza (42), Alen Stevanović (91), Nemanja Mihajlović (7).
Napadači: Leandre Tavamba (3) i Uroš Đurđević (32).

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter