3
Evrokupovi

FOTO: Starsport

NEVEROVATNO: Nova kazna od UEFA, zabrana za Partizan!

Objavljeno: 10.07.17 u 13:00

Nakon informacija jutros da će crveno-beli pretrpeti sankcije, isto će biti i crno-belima.
Zbog meča sa Zaglebjem i neprimerenog ponašanja jednog dela navijača, kažnjen je Partizan.

Sutra se igra prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona, a crno-beli su već dobili dopis iz UEFA o kazni u kojem stoji da na gostovanje u Podgoricu neće moći da vode svoje navijače. To nije sve, zbog ispada na utakmici za Zaglebjem, Partizan će morati da plati i novčanu kaznu u iznosu od 25.000 evra.

UEFA je takođe sankcionisala šampiona Srbije smanjenjem kapaciteta za sutrašnju utakmicu, odnosno zatvaranjem severne tribine.

– Apelujemo na sve naše navijače, da poštuju ovu odluku UEFA-e i da ne idu na meč u Podgoricu, jer na taj način smanjujemo rizik eventualnih problema i novih kazni po naš klub. Pozivamo naše navijače, da sutra veče u što većem broju ispune stadion u Humskoj, i da fer i sportskim navijanjem, podrže naše fudbalere u nastojanju da se obezbedi što bolji rezultat pred revanš, stoji u saopštenju Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. „Neverovatno’, prava rec za ono sto se desava, mada, kada bolje razmislim i sagledam OVU „NEVEROVATNU“ NEPRAVDU OD STRANE MALIH „ORGANA“ PREMA KK PARTIZAN, STA ONDA DA OCEKUJEMO OD STRANE UEFE PREMA FKP..??!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Najveca nepravda je ucinjena prema tebi od strane sudbine! Ceo zivot u mracnoj sobici sa prasnjavom tastaturom. Nidje druga, nidje devojke! Ahahahahahaaa!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Па најбоље да ће казнит клуб што смо ми из ПГ пошли на стадион да навијамо за свој клуб. У реду је ако клуб обезбиједи аутобус, и гарантује лијепо понашање, има списак оних које води и ако било ко од њих направи нешто, казнити и клуб. А ако их не води, треба да одговара што је,рецимо, навијач ајакса обукао дрес ПФК-а и направио спрдњу из злобе

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter