2
Evrokupovi

UEFA ODLUČILA: Evo ko će suditi Partizan – Budućnost, ‘srpski poznanik’ (FOTO)

Objavljeno: 09.07.17 u 10:30

Holandska ekipa će deliti pravdu na prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Glavni sudija na utakmici Partizan – Budućnost biće Pol Van Bekel.

Prekosutra će se odigrati dugo očekivani meč u Humskoj, te je UEFA objavila ime arbitra koji će deliti pravdu u okršaju srpskog i crnogorskog šampiona. Van Bekela je Srbija ‘upoznala’ na bledom gostovanju Crvene zvezde u Tbilisiju kada je tamošnji Dinamo pobedio sa 2:0.

Radi se o sudiji koji nema iskustvo suđenja u Ligi šampiona, ovo će biti tek njegova peta utakmica u kvalifikacijama za to takmičenje. Delio je 15 puta pravdu u Ligi Evrope, a najviše u holandskom prvenstvu – 205, kao i belgijskom – 59.

Oba puta kada je sudio na utakmicama reprezentacije Srbije, naši fudbaleri su pobeđivali. Prvo u junu 2009. kada je Srbija savladala Austriju (2:0) na ‘Marakani’, a potom kada je U19 reprezentacija porazila Grčku u oktobru iste godine sa 1:0. Van Bekelovi pomoćnici biće takođe Holanđani, Rob van de Ven i Jan de Vris.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

2 Komentara

  1. Jbg. bolje i ovi VAN, nego turci, koji nam uz njihove poturice naturalizovane ovde DONOSE MALERRR .!. XXAAXXAA .!. PROLAZIMO LAGANO I SAMO LS !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter