0
Domaći fudbal

TUMBAKOVIĆ OBJASNIO: Evo koja će navijačka grupa dominirati u Beogradu, ali i Podgorici

Objavljeno: 09.07.17 u 20:30

Do prvog meča drugog kola kvalfikacija za Ligu šampiona između Partizana i Budućnosti ostalo je još tri dana, a povodom tog duela opet se oglasio legendarni trener crno-belih, a sada selektor ‘sokolova’ Ljubiša Tumbaković.

Ovoga puta iskusni stručnjak je manje pričao o fudbalu, više o atmosferi na tribinama, kako u Beogradu, tako i u Podgorici.

– Nemam ni najmanju dilemu oko toga da li će atmosfera biti sjajna, prava fudbalska i da će stadion biti pun. Voleo bih da tako bude i u utorak u Humskoj. Partizan će imati veliku podršku navijača i u Podgorici, jer će pored karata obezbeđenih protokolom, Grobari kupiti karte redovnim putem na blagajni. Čitam poslednjih dana razne stvari, bojazan da bi moglo da bude incidenata i tvrdim da su to besmislene priče i da nikakvih problema neće biti na stadionu Pod Goricom – rekao je Tumbaković.

Podsetimo, UEFA je utakmicu između Budućnosti i Partizana proglasila visokog rizika, a Grobari će dobiti samo 700 karata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter