0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRILIKA DA SE ZARADI: Italijani zagrizli za Partizanovog asa, hoće li ga Đukić pustiti? (FOTO)

Objavljeno: 09.07.17 u 18:04

Igrač koji je bio predviđen kao starter Partizana u novoj sezoni, vrlo lako bi mogao da napusti Humsku narednih dana.

Italijanski lokalni medij iz Đenove, ‘Il Secolo XIX’, objavio je informaciju da je tamošnji član Serije A zainteresovan da u svoje redove dovede fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića.

Nekoliko imena je u opticaju, a pored mladog krilnog napadača, u igri je i srpski internacionalac, Filip Đorđević, špic Lacija.

Nemanja Mihajlović je na početku priprema izjavio da ne bi imao ništa protiv da napusti Humsku, ali se kroz utakmice na Zlatiboru i Sloveniji moglo zaključiti da će biti važan deo igre tima Miroslava Đukića.

I sam Đukić je u poslednjem brifingu sa novinarima u Moravskim Toplicama govorio u superlativima o Mihajloviću.

– Sa Necom sam od početka razgovarao. On ima fudbal, ja to njega ne mogu da naučim. Ali mogu taktičke stvari, bez kojih njemu nema napretka. Počeo je da shvata to i da radi, sada polako primenjuje te koncepte i počinje da čita igru. Da se postavi pre nego što se dese stvari. Ranije je reagovao tek kada se dese neke stvari, a sada on predviđa igru, jer je inteligentan igrač, dobro postavljen i dobro radi za ekipu. Plus ima veliki kvalitet. Ne možete uvek da igrate dobro, ali ako radite za ekipu, onda to pokriva, kada imate loš dan. Još ako ste dobar igrač, odradite posao dobro i imate dan, to je onda vrh. Neca sa ovim radom i kvalitetom, to je dobitna kombinacija – izjavio je Đukić na poslednjem brifingu sa novinarima u Sloveniji.

Zato je pitanje da li bi ga Đukić pustio da ode. Veliku ulogu igraće i obeštećenje koje se za sada ne spominje u italijanskim medijima.

FOTO: STARSPORT

Podsetimo, za Đenovu trenutno nastupaju srpski vezisti Nikola Ninković i Darko Lazović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter