1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAKAV GOLGETER: Zvezda mu nije dala šansu, on sad dao gol iz ‘aviona’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.17 u 19:20

Srđan Vujaklija je juče potpisao za Ordabasi u Kazahstanu, a danas mu je trebalo 13 minuta igre da postigne prvi gol.

Sreća se i zaslužuje, a Srđana Vujakliju je baš krenulo u novom klubu. Bivši napadač Crvene zvezde je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa Ordabasijem, a danas je golom novoj ekipi doneo tri boda. Golgeter je na teren ušao u 63. minuta, a posle 13 minuta u belo-plavom dresu postigao je pogodak preciznim udarcem pogodivši mrežu ekipe Šahtjora iz Karagandija.

Tako se angažovanje Srbina isplatilo rukovodstvu prvoligaša iz Kazahstana za koji je pre par nedelja nastupao Zoran Rendulić, a već drugu godinu za redom ulogu kapitena ima Aleksandar Simčević.

Ordebasi se pobedom u prvenstvu donekle iskupio pred svojim navijačima posle eliminacije iz Evrope od Širokog Brijega, a Srđan Vujaklija, koji ce nositi dres sa brojem 77 svakako će pamtiti ovaj debi. I kada je počeo prvi meč za Crvenu zvezdu doneo je sa dva pogotka trijumf nad Spartakom iz Subotice.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter