3
Evrokupovi

IZ IRTIŠA PRETE ZVEZDI: Eliminisaćemo Zvezdu! Srbi imaju poseban motiv (FOTO)

Objavljeno: 09.07.17 u 16:40

Iz Ljutice Bogdana očekuju uspešan dvomeč protiv Irtiša iz Pavlodara, dok Kazahstanci isto to misle, ali da će rezultat biti u njihovu korist.

Jedna od najvećih uzdanica Irtiša, pored ofanzivaca Đa Đeđea i Fonseke, biće Mario Maslać, štoper koji je nosio dres Borca iz Čačka i Vojvodine.

– Prošli smo Bugare jer smo kvalitetniji. Čini mi se da smo još više protiv njih pružili zbog toga što nam je u mislima bilo to da ćemo igrati protiv Zvezde. Pogotovo nama iz Srbije. Ostvarila nam se ta velika želja – rekao je Mario Maslać, a prenosi ‘Blic’.

Pored Maslaća, za Irtiš nastupaju i Stefan Živković i Miloš Stamenković. Kako sam kaže Maslać, imaće poseban motiv protiv Crvene zvezde.

– Meni će ova utakmica biti dodatni podstrek da ostvarimo pobedu pošto sam dva-tri puta bio nadomak toga da dođem u Zvezdu. Stoga, imam jasan imperativ. Želim da nadvisim crveno-bele i dokažem da sam odavno zaslužio da nosim njihov dres – naglasio je Maslać.

FOTO: STARSPORT

Dva puta je ponovio ono što para uši navijačima Zvezde. Da iskreno veruje da će eliminisati crveno-bele.

– Dobro smo prošli u prvom kolu, očekujem da ćemo se radovati i posle drugog. Dobro ste me razumeli, verujem da ćemo eliminisati Zvezdu. Na našoj strani je to što smo već uveliko u takmičarskom pogonu, a i prvi duel se igra kod nas i želimo kod kuće da upišemo dobar rezultat – zaključio je Maslać.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter