0
Domaći fudbal

FLEŠ SA MARAKANE: Omladinci Zvezde dobili novog trenera, cilj titula i Liga šampiona!

Objavljeno: 09.07.17 u 19:58

Omladinci Crvene zvezde dobili su danas novog trenera, a debi će imati već krajem meseca na prestižnom turniru u švajcarskom gradu Bazelu.

Jovan Stanković nije više trener omladinaca Crvene zvezde. Ugovor sa bivšim igračem crveno-belih je istekao, te je klub iz ‘Ljutice Bogdana’potražio novo rešenje. Za naslednika Jovana Stankovića postavljen je Milan Lešnjak. Ta informacija potvrđena je HotSportu iz kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

Lešnjak je već radio kao trener omladinaca Crvene zvezde kada je šef stručnog štaba prvog tima bio Ratko Dostanić. Pred novim trenerom je veliki zadatak, da sa Zvezdom osvoji titulu i plasira se u Ligu šampiona. Na raspolaganju ima veoma talentovane momke kao što su Joveljić, braća Ilić, Gavrić, Nikolić i drugi…

FOTO: fkcukaricki.rs

Milan Lešnjak će debitovati već krajem meseca kada se u Bazelu igra prestižni turnir za omladince na kome će učestvovati Liverpul, Juventus, Sporting, HSV i Olimpijakos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter