0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Novak na Vimbldonu, odbojkašice na Gran priju, na programu i ‘Serbian boul’, kao i kineska Superliga

Objavljeno: 08.07.17 u 08:46

Današnji sportski program možemo jednostavno opisati kao raznovrstan.

Vimbldon nam donosi mečeve trećeg kola, u kom naš Novak Đoković igra protiv Ernesta Gublisa iz Letonije.

Kada su ekipni sportovi u pitanju, najvažniji meč dana jeste onaj koji naše odbojkašice igraju u Ankari u okviru jubilarnog 25. izdanja Gran prija. Juče su savladale domaćina Tursku sa maksimalnih 3:0, a danas od 15:30 protivnik je reprezentacija Brazila, uz prenos na prvom programu Arena Sporta.

Što se fudbala tiče, na programu su utakmice iz Azije i Južne Amerike, pa pored meča Đangsu – Šangaj Šenhua kineske Superlige (Sport klub 3, 13:35), ljubitelji „najvažnije sporedne stvari na svetu“ mogu da isprate i meč KONKAKAF zlatnog kupa između SAD i Paname (SK 3, 22:45), kao i brazilske Serije A između Vasko da Game i Flamenga (Arena 3).

A ljubitelji američkog fudbala od 17 časova na Sport klubu moći će da isprate i utakmicu takozvanog „Serbian bowl„-a, finala domaće lige, u kojoj se u Kragujevcu sastaju Divlji Veprovi i novosadske Vojvode.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter