4
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

PAO POTPIS: Zvezda jača za velikog zvezdaša, sprema se još dolazaka!

Objavljeno: 08.07.17 u 12:23

Od danas Branko Jovičić je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde.

Zadnji vezni fudbaler koji je stigao iz ruskog Amkara na predstavljanju je rekao da je srećan zato što je došao u klub za koji navija:

Došao sam u klub za koji navijam, ostvario mi se dečački san. Žao mi je što je bilo zaobilaznim putem, ali životni putevi su čudni. Ovog puta me je doveo na pravo mesto. Daću sve od sebe na treninzima, da opravdam poverenje koje sam dobio od ljudi iz Zvezde. 

Pošto će igrati zadnjeg veznog u formaciji 4-4-2, novinar HotSporta je upitao Jovičića da li mu to odgovara, na šta je Jovičić istakao da je već imao takvog isksutva:

Igrao sam u raznim formacijama, znam da igram i levo i desno, neće mi biti problem da se priviknem. Moje je da vredno radim, verujem da će rezultat doći. Što se fizičke spreme tiče, spreman sam, od 11. juna sam u treningu, prošao sam dve faze priprema.

FOTO: HotSport

Na predstavljanju je bio i sportski direktor kluba, Mitar Mrkela, koji je otkrio da prelazni rok nije gotov, kada je u pitanju poslednja linija tima.

– U potrazi smo za iskusnim štoperom, imamo na radaru nekoga, ali neću da otkrivam ime, odgovorio je Mrkela na pitanje da li će novi štoper Zvezde biti Mirel Samardžić.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

4 Komentara

  1. Do kraja prelaznog roka, sigurno ce deset fudbalera otici i jos poneki na pozajmicu. Hoce li biti liga za druge timove, da se uigravaju i namecu za prvi tim .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter