1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANO: ‘Piksi’ Kovačević ode u trenerske vode, kreće sa seoskih terena!

Objavljeno: 08.07.17 u 16:55

Bivši kapiten Crvene zvezde odlučio je da uđe u trenerske vode, a karijeru želi da gradi iz najnižih rangova srpskog fudbala, nema sumnje da će njegov novi klub biti popularan.

Nenad Piksi Kovačević postao je trener. Karijeru će početi iz četvrtoligaša Podunavca. Klub iz Belegiša je osnovan 1933. godine i takmiči se u Vojvođanskoj ligi ‘jug’.

Kovačević (36), Kraljevčanin koji je zahvaljujući borbenim nastupima za beogradske crveno-bele postao kapiten Crvene zvezde pred odlazak u Lans 2006, proveo je u francuskom klubu pet sezona, a onda se vratio u Zvezdu, pa karijeru potom priveo kraju u Bakuu, Aradu, Nimu i Zemunu.

Podunavac je prošle godine osvojio drugo mesto u prvenstvu iza Mladosti iz Bačkog Jarka. Klub Belegiš ima nadimak ‘šmajseri’, a u klubu se nadaju da će sa bivšim reprezentativcom Jugoslavije stići do ranga više, to jest Srpske lige Vojvodina.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter