2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Najnoviji odlazak – napadač Zvezde uskoro u Italiji! (FOTO)

Objavljeno: 08.07.17 u 20:00

Tim iz Serije B će za nekoliko dana piti pojačan igračem vicešampiona Srbije.
Lazar Romanić će otići na pozajmicu u italijanski Karpi.

Dva sjajna napadača ima Crvena zvezda i svakako da su u novoj sezoni u fokusu Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić, koji treba da debituje, dok Vanja Vučićević i Dejan Joveljić, kao talenti treba da imaju ulogu „džokera“.

HotSport saznaje da Lazar Romanić, rođen 1998. godine narednih dana treba da se preseli u Karpi. Italijanski drugoligaš je odlučio da mladog golgetera uzme na pozajmicu od godinu dana sa opcijom otkupa sledećeg juna od crveno-belih, a klauzila je pola miliona evra.

Igrač se odlučio da pokuša u inostranstvu pošto je jasno da nije u planu trenera Milojevića, a prethodnih šest meseci je odigrao par mečeva za OFK Beograd.

Romanić je profesionalni ugovor potpisao krajem 2016. godine, a imao je nekoliko nastupa i za omladinsku selekcuju Srbije.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
0
0

2 Komentara

  1. Da je otisao na pozajmicu bez otkupa,u redu ali ovako da nam ode jedan talenat,to ne bi smeli da dozvolimo.Ajde videcemo da li ce Pesic opravdati ulozen novac.

    0
    0
    Odgovori
  2. šteta,mene je oduševio na zimskim pripremama,Nije nam trebao niko sem Boaćija mislim da je bolji od Pešića.Šteta,sve će ovo da prođe bez prave šanse

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter