4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE REMIJA NA MALTI: Zvezda napunila mrežu Dinama iz Pančeva, briljiralo najskuplje pojačanje!

Objavljeno: 07.07.17 u 21:18

Crvena zvezda je jutros u 2.30 sletela sa Malte u Beograd, a posle svega 15 časova odigrala prijateljski meč u Pančevu protiv novog člana Srpske lige ekipe Dinama.

Vladan Milojević je na ovom meču računao na čak 16 igrača, uglavnom onih sa manjom minutažom, to jest koji nisu igrali protiv Florijane. Na kraju pobeda Crvene zvezde 6:1 uz sjajnu rolu najskupljeg pojačanja Aleksandra Pešića koji je postigao dva gola.

Pored Pešića strelci za Crvenu zvezdu su bili Luka Adžić sa dva gola (10 i 59), Stefan Milošević (54) i Milan Pavkov (89). Za crveno-bele su igrali Gelor Kanga koji se vratio iz Pariza, kao i Mičel Donald koji je pred transferom u Tursku.

Crvena zvezda je igrala u sledećem sastavu: Stanković, Jovović, Luković, Gobeljić, Milošević, Milijaš, Kanga, Donald, Adžić, Ruiz, Pešić. Igrali su još: Luka Ilić, Viveiros, Ivan Ilić, Vučićević, Pavkov.

0
0

4 Komentara

    • Vodi ti racuna o svom NDH projektu, pusti ti Zvezdu, iskompleksirani zumbule…I ovakva kakva je danas, za tvoj klub koji po svaku cenu hoce da bude rame uz rame, je misaona imenica…Pomiri se sa tim…

      0
      0
      Odgovori
    • Baba Drinka, tako cemo pregaziti i tvoj nizerazredni klub. Taman ste otprilike tu negde sa kvalitetom! Kmeeee, kmeeee!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter