0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVO RUHO PARTIZANA: Muta Nikolić otkrio prvo pojačanje koje će dovesti, od dvojice se već oprostio!

Objavljeno: 07.07.17 u 14:22

Miroslav Muta Nikolić, izvesno je, preuzima Partizan, a već je otkrio koga će prvog dovesti u klub.

Miroslav Nikolić bi mogao da unese novu svežinu u redove Partizana, ali i nekoliko mladih igrača koje je pratio godinama unazad i sa kojim je sarađivao. Jedan od njih je Alen Smailagić.

– Reći ću vam samo jedno ime, Alen Smailagić. Igra u Beku, četvorka, 2000. godište. Baš verujem u njega. Da ne pričam o drugima, koji će se razvijati kroz Dinamik, gde će skupljati neophodno iskustvo, rekao je Nikolić za ‘Žurnal’.

Smailagić je bio kadetski reprezentativac Srbije, u martu je potpisao ugovor sa Dinamikom, ali nije nastupao za prvi tim ekipe sa Dorćola u Superligi.

Prethodnih dana se govorilo o odlascima Uroša Lukovića i Stefana Birčevića, a Nikolić se već oprostio od njih, unapred.

– Nema šanse, oni su već otišli, ne mogu sada ih vraćam.

Po medijima se provlače različita imena, najsvežije je Marka Pecarskog, ali Nikolić nije želeo o drugim imenima, već o planu ‘A’ i ‘B’.

– To novinari rade, a ja neću dozvoliti da mi mediji sastavljaju tim. Ni sam još nisam siguran ko će doći, a ko će otići. Činjenica je i da nemamo mnogo vremena, ali sada smo uzeli da sve malo pročešljamo pa ćemo da vidimo. Sve ovo što vam pričam je plan ‘B’. O planu ‘A’ bismo razgovarali kad bi bilo novca da se kupe igrači koji su nam potrebni. E tada bih odmah napao sve. Ali, to je nemoguće – rekao je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter