3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIĆE ZVEZDA MNOGO JAČA: Dugo čekano pojačanje na medicinskim pregledima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.17 u 13:45

Posle Aleksandra Pešića i Srđana Babića, u Crvenu zvezdu stigao je i Branko Jovičić, koji se nalazi na medicinskim pregledima uoči potpisivanja ugovora.

Kao što je HotSport juče najavio, posle Srđana Babića, danas je još jedno lice na Marakani. U pitanju je dosadašnji vezista Amkara Branko Jovičić, koji će biti solidno plaćen ruskom klubu, ali se isto tako očekuje od njega da donese ekipi preko potrebnu čvrstinu i agresivnost na sredini terena.

Jovičić je stigao u Beograd i sve je kristalno jasno, sa uspehom prolazi medicinske preglede, te kasnije tokom dana sledi potpis ugovora sa srpskim vicešampionom i registracija za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Rok ističe večeras u ponoć.

Mi vam donosimo snimak sa pregleda i sliku posle koje nijedan navijač više nema dilemu da je još jedno jako pojačanje sletelo na stadion ‘Rajko Mitić’.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter