1
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Cukaricki v Vojvodina Nemanja Radonjic (C) Beograd 21.08.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ČUKA SIGURNA U SLOVENIJI: Pao ruski prvoligaš, Obradović dvostruki strelac

Objavljeno: 07.07.17 u 22:36

U drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji, fudbaleri Čukaričkog su pobedili ruskog prvoligaša Tosno rezultatom 3:1.

Već u 4. minutu ‘brđani’ su stigli do prednosti preko Obradovića, a na centaršut Bogosavca sa leve strane. Kapiten Bojić je u 17. minutu povećao rezultat na 2:0, a u 28. minutu Čukarički je stigao i do trećeg gola. Asistent je bio mladi reprezentativac Radonjić, a realizator opet Obradović.

Pred kraj prvog dela igre imali su igrači Tosna priliku da smanje rezultat, ali je Roha promašio sa bele tačke. Ruski tim smanjio je prednost  u 49. minutu. Na jednu odbijenu loptu naleteo je Markov i sproveo je u mrežu za 3:1, što je bio konačan rezultat meča.

Sredinom drugog poluvremena, Nenad Lalatović izveo je sa terena Lagatora, a šansu je dobio iskusni Nikola Drinčić koji se oporavio od povrede. Nešto kasnije iz igre je izašao Nemanja Radonjić dok je na teren ušao Saša Jovanović.

Pripremio: Branko Puzović

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter