6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Zvezda na Malti dala tri, primila tri, ali prošla dalje

Objavljeno: 06.07.17 u 22:26

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nakon što su u dvomeču bili bolji od malteške Florijane, pošto je revanš na stadionu Hibernijansa završen rezultatom 3:3.

Revanš susret je odigran na stadionu Hibernijansa, a pripretila je Zvezda već na samom početku, pokušajem Rikardinja sa dvadesetak metara u trećem minutu.

Deset minuta kasnije, Ričmond Boaći je Zvezdu doveo u vođstvo, kada je sjajno iskoristio priliku i pogodio uz levu stativu.

Sredinom prvog dela Florijana je imala odličnu priliku, ali je Manojlović sprečio poravnanje. Do kraja prvog dela igralo se bez uzbuđenja, ako izuzmemo pokušaj Milića u poslednjim momentima poluvremena, što je golman Valete refleksno odbranio.

Ipak, umesto mirnog odlaska na odmor, Frimpong je napravio grešku u kaznenom prostoru Zvezde, skrivio jedanaesterac, a Pazini je poravnao na 1:1.

Početkom drugog dela Boaći je dobio nezgodan udarac, nakon čega je ostao da leži na terenu.

U 55. minutu Zvezdina odbrana je očajno reagovala, ali nije domaći tim stigao do preokreta.

To im je pošlo za rukom deset minuta kasnije, ali je gol Fontanele poništen zbog ofsajda.

U 70. minutu, Boaći je drugim golom na meču vratio Zvezdi prednost, a šest minuta kasnije Milijaš je povećao na 3:1.

Već u sledećem napadu Vela je smanjio na 3:2, a u 80. Gobeljić je zaradio crveni karton, čini se prestrogo, zbog faula na sredini terena.

Kazna je stigla u 84, kada je Varela pogodio za 3:3, a potom i sam zaradio crveni karton zbog neprimerenog radovanja.

U narednom kolu, Zvezdu očekuje duel protiv kazahstanskog Irtiša, koji je bio bolji od Dunava iz Rusea na svom terenu sa 2:0.

Prvi meč biće odigran u Pavlodaru narednog četvrtka, dok je revanš zakazan za 20. jul u Beogradu.

Uz nadu da će problemi u odbrani do tad biti bar delimično skrpljeni…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Florijana – Crvena zvezda 3:3 (1:1)

(Pisani 45+3 penal, Vela 78, Varela 84 – Boaći 13, 70, Milijaš 76)

Florijana: Greč, Pisani, Pepe (od 37. Mejson), Baldakino, Enrike, Najar, Borg, Vela, Fontanela, Kabral, Varela

Crvena zvezda: Manojlović, Stojković, Frimpong, Savić, Anđelković, Račić, Le Talek, Srnić (od 90+1′ Ilić), Rikardinjo (od 72. Gobeljić), Milić (od 63. Milijaš), Boaći

 

[/stextbox]

0
0

6 Komentara

  1. Verovatno ste mali, ali uvek treba biti optimista…Zvezda te sezone kad je uzela kup sampiona, igrala je prvu utakmicu sa Grashopersom na Marakani, bilo je 1:1…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bruka i sramota,sta je ovo ? na sta ovo lici ? Terzicu odlazi,i povedi tboje vedete u OFK-a Beograd je to je tvoj nivo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi Zvezdini igraci ne zasluzuju vise od 500 evra mesecne plate,ovo je bruka i sramota sta reci za trenera i onoga ko ga dovede u Zvezdu idi Milojevicu natrag odakle si i dosao.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sramota bre gde nam se nalazi Klupski fudbal . Ovo je samo dokaz da na m je liga jedna od najslabijih u evropi . Ako se nesto (a tesko da hoce ) ne promeni bicemo tu gde su klubovi iz San Marina ili iz Farskih Ostrva .
    Ljudi moramo da pocnemo da privatizujemo klubove drugo resenja nema

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter