12
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DELIJE U NEVERICI: Crveno-beli besni zbog večerašnje utakmice i TV prenosa

Objavljeno: 06.07.17 u 11:55

Mada se ne očekuju prevelika uzbuđenja na stadionu Hibernijansa, navijači crveno-belih negoduju.

Po poslednjim informacijama koje stižu sa Malte, neće biti televizijskog prenosa utakmice Florijana – Crvena zvezda.

Kako smo u jutrašnjem programu dana napisali, nema zvaničnog podatka o prenosu utakmice koju će igrati Zvezda, a sada stiže potvrda da Radio televizija Srbije, koja je prenosila prvu utakmicu, nije otkupila pravo na prenos revanša.

Za razliku od meča Crvene zvezde, utakmice Vojvodine i Mladosti će biti prenošene. Duel Inter Baku – Mladost emitovaće Arena sport 3, a Ružemborok – Vojvodina Radio televizija Vojvodine, u istom terminu od 19 časova.

Sa Malte: Darko Noveski

0
0

12 Komentara

  1. Deda pazi da vi ne postanete nebitni posle Podgorice!!!
    Seti se Zete,ne tako davno Zagleblja,a i Samrok je svez u mislima!!!
    Pozdravljam

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da problem nije do RTS ili bilo koga u srbiji….problem je zasto sto ni jedna tv kuca sa malte ne radi taj prenos….a mozda je i bolje da se ne gleda mucenje nasih igraca…

    0
    0
    Odgovori
  3. na internetu ce bit sigurno, ja neznam zasto sportklub nije opet kupio tv pravila kao prosle godine, i onako imaju naj jaceg komentatora gojka andrijasevica, a ne ovo cudo na rts-u: matic, dodaje loptu do tadica, tadic vraca maticu, matic prema mitrovicu, mitrovic steta…

    0
    0
    Odgovori
  4. Trpali se iz Beograda da neka druga televizija ne otkupi pravo prenosa a sad izdali pretplatnike velika većina su navijači CZ od čijeg novca se finansiraju i čiju su pretplatu građanima Srbije nametnuli.Ali važno je da se baba češlja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter