0
Fudbal

FOTO: FK BUDUĆNOST

I BUDUĆNOST IMALA ‘GENERALKU’: Odigrana utakmica protiv kluba koji dobro poznaje Partizan

Objavljeno: 06.07.17 u 10:52

Crnogorci su takođe odigrali poslednji pripremni meč pred početak kvalifikacija sledeće nedelje.

Budućnost i Borac iz Banjaluke su igrali nerešeno – 2:2.

Klub iz Podgorice je odabrao banjalučku ekipu za poslednju proveru, verovatno je jedan od razloga to što Borac dobro sna igru Partizana čiji je čest rival na prijateljskim mečevima.

Bolje je Budućnost počela meč, Vlaisavljević je učestvovao u akciji, proigrao Nikača i već u sedmom minutu su Podgoričani imali vođstvo. Prednost je trajala svega minut zbog ekspresnog pogotka Puzigaće na drugoj strani.

Igrao se 16. minut kada je viđen treći gol na utakmici, strelac je bio Vlaisavljević i Budućnost je opet vodila. Crnogorci su u narednih sat vremena čuvali prednost, a onda je u 78. minutu Raspudić pogodio za konačnih 2:2.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

BUDUĆNOST:

Mijatović, Raspopović, Radunović, Simović, Mitrović, Hočko, Mirković, Terzić, Nikač, Vlaisavljević, Pejaković. Igrali su još: Milić, Kumburović, Tući, Roganović, Tučević, Marković, Ristović, Đalović, Camaj, Golović.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter