1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ OBZIRA NA GOSTOVANJE NA MALTI: U Zvezdi radno, sutra stižu tri igrača!

Objavljeno: 06.07.17 u 19:16

Crveno-beli pokušavaju da završe posao sutra sa čak tri igrača!

Vreme polako curi, a Crvena zvezda pokušava da u poslednji čas za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (prethodno je potrebno overiti prolazak na gostovanju Florijani na Malti) dovede tri nova pojačanja.

Kako HotSport saznaje, ostao je još poslednji korak da igrači Zvezde postanu Srđan Babić, koji bi trebalo da stigne iz Banja Luke, i Branko Jovičić, koji čeka zeleno svetlo iz Perma.

Amkar bi trebalo da odgovori na ponudu Zvezde, a ako sve bude kako bi trebalo, sutra sledi završetak posla, rekao je za HotSport menadžer veziste, Ivan Dudić.

Jovičić je dobio dva dana slobodno, a nada se selidbi u Beograd, u koji je i stigao iz rodne Raške. 

Takođe, očekuje se da bude izbrisan upitnik i kod imena Gorana Čaušića, koji je raskinuo ugovor sa Osasunom i danas dolazi u Beograd. Trebalo bi da prelomi i odluči da li stiže na Marakanu, gde čekaju tri ekstra pojačanja.

Ko će prvi „sleteti“? Saznaćemo ubrzo…

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ljubilarno 15 pojacanje za Zvezdu.Ovamo kazu kako ce forsirati svoju decu iz svoje skole.Ja se samo pitam dokle ce Terzic lagati,a navijaci to trpeti i gutati.Verovatno dok ima obostranog interesa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter