1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINIH 11 ZA REVANŠ: U napadu isti ubojiti tandem, dilema u vezi – mladost ili iskustvo?

Objavljeno: 05.07.17 u 22:01

Iako trener Crvene zvezde nije želeo da otkriva sutrašnji tim, nameće se 11 imena koja bi mogla da istče sutra na stadionu Hibernijansa.
Zvezda i Florijana će se boriti za prolazak u narednu fazu kvalifikacija na Malti.

Srpski tim je u znatno boljoj situaciji zbog pobede od 3:0 iz prve utakmice. Očekuje se da će prva ‘udarna igla’ i ovoga puta biti Ričmond Boaći koji je dvaput zatresao mrežu u Beogradu. Prvi do njega bi trebalo da se nalazi Rikardinjo, novajlija u ekipi. On je bio jedan od najboljih tokom prvog duela ova dva tima.

Nedoumica Vladana Milojevića bi mogla da bude pozicija na sredini terena, u konkurenciji su iskusni Nenad Milijaš i mladi Uroš Račić. Milijaš je ulaskom u prvoj utakmici uneo novu energiju na teren, Zvezda je zaigrala dosta bolje od tog trenutka i to bi mogao da bude jedan od razloga da se baš on od prvog minuta naće u ekipi protiv Florijane.

Još jedna mlada nada koja će se sigurno naći na terenu sutra, a verovatno i od prvog minuta, jeste Adžić. Što se odbrane tiče, neće biti promena u odnosu na prethodnu utakmicu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

MOGUĆIH 11 ZVEZDE ZA DUEL SA FLORIJANOM:

MANOJLOVIĆ – STOJKOVIĆ, FRIMPONG, SAVIĆ, ANĐELKOVIĆ – LE TALEK, MILIJAŠ (RAČIĆ), ADŽIĆ, SRNIĆ – RIKARDINJO, BOAĆI.

[/stextbox]

Sa Malte: Darko Noveski.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter