7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKE PROMENE U FSS: Kokeza odlazi, poznata imena potencijalnih naslednika

Objavljeno: 05.07.17 u 09:30

Prema pisanju dnevnog lista Kurir, Slaviša Kokeza napušta funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Slavišu Kokezu bi, na funkciji na koju je stupio 20. maja 2016. godine, trebalo da zamene ili Dragan Džajić ili Žarko Zečević

Ideja je da Dragan Džajić kao evropsko i svetsko ime obavlja protokolarne poslove s mesta predsednika, a da Zečević vuče glavne konce u Fudbalskom savezu Srbije.

Kokezine naslednike, pored podrške reprezentaciji u nastojanjima da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiju, čeka i izgradnja ‘Nacionalnog stadiona’, ali i smirivanje tenzija između zvezdaša i partizanovaca.

Pripremio: Branko Puzovć

0
0

7 Komentara

  1. Grobara nipošto na čelnu funkciju,,,bio je Karadžić i znamo dokle nas je doveo,,osim što je. Partizanu ukrao šest. Titula nije uradio ništa,. Za precednika fss staviti nekog iz Niša , Kruševca,,,bilo koga samo nikog iz Zvezde ili Partizana,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav crni Zecevic, Dejan Stankovic, Vladimir Jugovic, Dragan Ciric….netreba nam nova posrtanja sa ljudima koji su zadrti i svojeglavi, interes fudbala u celini a ne obojenost crveno-crno-belom bojom vec ni po babu ni po stricevima !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter