3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZLAZ SVE BLIŽI: Poznato ime kluba zbog kog Donald nije otišao put Malte, Zvezda dobija lepo obeštećenje

Objavljeno: 05.07.17 u 14:11

Mičel Donald neće pomoći fudbalerima Crvene zvezde na revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su pregovori o njegovom odlasku u poodmakloj fazi.

Kako HotSport saznaje, Holanđanin se nalazi na meti Genčlerbiligija iz Ankare.

A ni kasa Zvezde neće ostati prazna, pošto bi u nju trebalo da se slije oko 800.000 evra.

Reklo bi se, realna cena, pošto je Donald u prvoj sezoni, pod vođstvom Miodraga Božovića, bio „kamen temeljac“ na kom su crveno-beli praktično pregazili ostatak lige i već na polusezoni obezbedili prvo mesto u plej-ofu, ali je prošle sezone bio daleko ispod nivoa na koji je navikao navijače.

Primetno je da je došlo do zasićenja, pa je možda i pravi trenitak da Holanđanin svoje mesto prepusti nekom motivisanijem, a on nastavi fudbalsku avanturu.

Sa lica mesta, Mirko Marković

0
0

3 Komentara

  1. Sta kad ce pola da mu vrati zbog duga? Sta dobija? 15 posto ode i na porez.. sta bre dobija zvezda nemojte mi te price?

    0
    0
    Odgovori
  2. Moraju se dati i nekih 15 posto na ime poreza sto je u ovom slucaju 80 iljada, pa vratiti donaldu dug da ne tuzi.. mislim da oko 300 iljada ide njemu… a bice prodat za 600 000.. ajte vi sad recite kad je neko ista od obestecenja zaradio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter