3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LEPE REČI ITALIJANA: Navijačima će se svideti, trener Florijane uporedio Zvezdu sa najvećim klubovima na planeti

Objavljeno: 05.07.17 u 21:16

Italijanski stručnjak i bivši fudbaler je oduševljen onim što je prošle nedelje video u Beogradu.

Treneri Crvene zvezde i Florijane su večeras govorili o sutrašnjem revanš meču drugog kola kvalifikacija

Florijana će sutra pokušati da napravi ogromno iznenađenje, nadoknadi tri gola koje je primila u Beogradu i plasira se u narednu rundu kvalifikacija. Đovani Tedesko je povodom toga rekao da je njegov tim izgledao u Srbiji dosta drugačije zbog okolnosti koje su ih zadesile:

– Radi se o drugačijoj utakmici od one u Beogradu, crveni karton nas je mnogo poremetio. Maksimalno ozbiljno ulazimo u meč sutra. Što se tiče gostovanja, Beograd mi se mnogo svideo, baš kao i Crvena zvezda. Ambijent je bio sjajan, Zvezda je slavan klub kao Real Madrid, Juventus i Boka. Nadam se da će i naš stadion biti pun sutra.

Bivši fudbaler Palerma, Đenove, Peruđe, Fiorentine i mnogih drugih italijanskih velikana je ekipu preuzeo prošle godine i to posle kraćeg boravka u Palermu. Florijana je bila i drugi tim koji je vodio u svojoj karijeri ovaj trener, tako da je na kormilu Maltežana po drugi put.

Sa Malte: Darko Noveski

0
0

3 Komentara

    • Da, ti upravo stojis na aerodromu na Malti i prenosis uzivo…. mnogo si opterecen najtrofejnijim Srpskim klubom, ubice te kompleksi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter