5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT NA MALTI: Zvezda u ‘neprijateljskom’ gradu, raj za oči i dušu, Zvezdaši spremaju ‘čas navijanja’ Maltežanima! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.17 u 17:07

Crvena zvezda sutra od 20:30 na Malti igra meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Florijane, a na licu mesta se nalazi i naš izveštač, Darko Noveski.

Kako nam javlja sa lica mesta, u oči prolaznicima upadaju grafiti posvećeni – Partizanu.

Naime, na Malti se nalazi veliki broj navijača Partizana koji rade kao obezbeđenje po klubovima, a koji čine grupu „Grobari Malta“, jednu od najpoznatijih navijačkih grupa crno-belih sa bazom u inostranstvu.

Druga stvar koja upada u oči jeste – neverovatno plavetnilo. Florijana je praktično predgrađe Valete, a koliko je lep prizor tamo, možda najbolje pokazuje ova fotografija:

FOTO: HOTSPORT

Zvezda iz Beograda nosi 3:0, i očekuje se da novom pobedom potvrdi plasman dalje i donese bodove koeficijentum a u tome će, prema rečima našeg izveštača, imati podršku oko 50 navijača.

Sve u svemu, izgleda da će danas i sutra na Malti biti veoma zanimljivo.

Sa Malte, Darko Noveski

0
0

5 Komentara

  1. „No, sada kada se klupko odmotava, objavljen je i deo izveštaja nezavisnog revizora o poslovanju kluba Crvena zvezda, gde se vidi da su nepokretnosti ovog kluba date kao garancija za kredit Markovićevoj firmi „Europark.
    Kako stoji u izveštaju, klub je kao garanciju za kredit dao 29.068 kvadrata u Ljutice Bogdana 1a, a kako glavni dužnik, Europak, nije izmirivao obaveze počet je i postupak prodaje nepokretnosti.

    Na dan 31.decembar 2016. godine obaveze kluba kao jemca iznosile su 387.290.000 dinara“.
    Doktor, sta kazes?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter