4
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

DA LI PRATE CRNO-BELI: Partizan traži štopera, bivši igrač kluba neočekivano slobodan! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.17 u 19:32

Samo četiri meseca trajala je saradnja srpskog defanzivca i BATE Borisova.

Novi problemi u karijeri Miloša Ostojića koji je ponovo ostao bez kluba.

Činilo se da će ovaj talentovani defanzivni fudbaler svoj ‘komadić sreće’ ugrabiti baš sada kada je otišao u inostranstvo, pronaći se u nešto drugačijem fudbalu, ali stvari se nisu odvijale tako. Samo četiri meseca je Ostojić igrao za BATE do raskida ugovora.

Srbin Belorusiju napušta posle samo 19 minuta u ligaškim utakmicama i 180 što se tiče kup takmičenja. Pre toga je Miloš Ostojić uspešno prošao probu u i dobio opremu BATE Borisova, a u klub je stigao pred kraj zimskog prelaznog roka ove godine i to kao slobodan igrač.

Među navijačima aktuelnog šampiona su se ekspresno pojavile želje za povratak Ostojića u periodu kada se licitira sa imenima novih pojačanja na poziciji štopera posle Simića i Mitrovića koji su dovođeni u vezu sa Partizanom.

0
0

4 Komentara

  1. On je igrac za Zvezdu! Lepo izgleda, igrao je nekad fudbal i odlicno poznaje srpski, a nije iz Afrike. Eto, sjajan CV.
    Bolji je od Krnete,sto neosporno govori o njegovim kvalitetima. Zvezda ne bi platila nista jer je slobodan kao ptica. A i zaradila bi na njemu kao sto zaradjuje u proseku na igracima koje skuplja po smetljistu evro-fudbala.Mislim da ima i nekoliko titula osvojenih sa Partizanom, ima i internacionalno iskustvo, vidite dolazi iz BATE! Ma, slika i prilika za nasu Zvezdu! Terzo i Mrkvela-reagujte!!! Pozurite pre Partizana! Pa narode, kad smo pre Partizana stigli do Pesica zasto ne bi i do ovog odlicnog igraca!Bio je i ozbiljno povredjen, ali sta mari, osipke u obe noge mu pomazu da bude cvrsci u duelima! Kakva sansa za nasu Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter